About

Ik ben Colin van der Bel, van huis uit eerstegraads docent Engels. In het dagelijks leven combineer ik mijn passie voor onderwijs en taal met fotografie, videoproductie en ondertiteling. Bekijk mijn werk op Stone Chamber Media of stuur me een bericht via Twitter, Facebook of Linkedin.

wat ik doe

 • onderwijs
 • schrijven
 • vertalen
 • fotografie
 • video
 • ondertiteling

ervaring

Tien jaar onderwijservaring, mijn bedrijf bestaat zeven jaar en sinds 2,5 jaar geleden ook vader.
Onderwijs10/10
Creative professional7/10
Vader2.5/10

Ervaring

Zie mijn uitgebreide CV op Linkedin.
 • 2009 - Now
  Stone Chamber

  Creative Professional

 • 2013 - now
  Studiekring

  Vestigingsmanager & Docent Cambridge English

 • 2012 - 2013
  Openbaar Lyceum Zeist

  Docent Engels

 • -

 • 2007 - 2012
  College de Heemlanden

  Docent Engels

Portfolio

Phasellus mollis tempor orci. Vivamus convallis rutrum ullamcorper. Sed sed pulvinar arcu, a malesuada augue. Aenean felis nulla, varius ut augue eu, sodales luctus nunc. In malesuada ullamcorper libero a consequat.

Interested in working with me? Contact Me Now!